Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Indijók regevilága

2009.02.02

Indijók regevilága

 

Sok ezer évvel ezelőtt Földünkön, Jóli-tórem bolygóján, Ataiszi szigetén vad és nehéz körülmények között élték igen rövid életüket Őseink. Nem ismerték a földművelést, állattenyésztést, a különböző gyógymódokat, gyógyító növényeket.

Kaltes asszony Égi Szekerén Anyahita Ardvisura nyolcad magával balesetet szenvedett és Ataisz szigetére kerültek, ahonnét visszaútjuk nem volt, így letelepedtek.

Ataisz a mai Csendes-óceán területén volt. A Maya iratok szerint Mu szigetének, Mu birodalmának is nevezték. Valószínűleg ezen Őshaza egy része volt csak Ataisz szigete.

Anyahita férjhez ment Ataisz szigetének vezéréhez, Armogurhoz. 12 gyermekük született, Él, Van, Magóg, Saka, Agaba, Úr, Suva, Buda, Mitra, Kuszkó, Piroska, Éa.  

Anyahita az ősanya, a Nagyboldogasszony égből hozott tudását nem csak gyermekeinek, hanem az ott élő Hun népeknek is átadta. A róla elnevezett hegy tetején, Anyahita kegyhelyen tartotta tudásátadó beszédeit, igen nagyszámú érdeklődő előtt.

Ataisz szigete kr.e. 5038-ban véglegesen elsüllyedt. A menekült Hun népek a világ több pontjára (hat Óm, Hikszosz, Anina, Párszi, Agaba, Indijó, Kuszkó és a Meleg Vizek Birodalma) menekült és telepedett le.

Kr.e. 4040-ben Agaba fősámán a megalakította a 24 Hun Törzsszövetséget, egyeztette rovásaikat, regevilágukat.

Tudtak az Indijókról, és lerótták Arvisurájukat.