Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csillagok! Nékünk ragyogjatok!

2009.02.05

Gerecsák László (1144-1224) uruki-mani vallású, világjárt, Csák nemzetbéli, Gilgames házból származó püspök, III. Béla király barátjával kimondták, hogy a 24 Hun Törzsszövetség népeinek szoros barátságban kell lenni, mert a nyugati hódítók el akarják pusztítani a Magyar Törzsszövetség népeit Atilla hadjáratai elleni gyűlölködésükben. Gerecsék László hirdette, hogy „a szellemi életben nincsenek kis és nagy népek. A szellemvilág nem ismer határokat! A fejedelmi ifjak szellemileg mindig olyan nagyra nőjenek, mint amennyire az eszük és szellemük csak bírja! Gilgames népe mindig megértő volt és ÚR, ÉL és VAN isten népe sok ezer évig nagyhatalom volt EMBERSÉGBEN, a HALADÁSBAN… Nagy reménnyel nézhetünk a jövő fejlődése elé, mivel az ataiszi gondolkozás az emberiséget szolgálja. A társadalom a Vízöntő Világhónapban­­* úgy fejlődik, hogy becsülni fogják a tudományt és a fejlődést, mert a szellemvilág előtt már nem lesznek határok a békességben való törekvésben.    

Gerecsák László püspök szerint, mikor az Égi-Birodalom hírnökei itt jártak elmondták, hogy a meghamisított Aranybulla miatt a rabságba taszított nép 24 emberöltőig fog szenvedni. Utána azonban (itt az ideje!) az Égi társföldünkhöz hasonlóan megszűnnek a háborús öldöklések és a Földünkön a határok lerombolása után békességben fognak élni. Hozzátette, hogy „addig még sok minden történik. Arra vigyázzatok, hogy a vendég főurak ne rombolják szét az uruki eredetű Gilgames-ház uralmát.”

Az Arvisura írása szerint (349/B) a beavatottak nagy műveltsége révén a gyűlölködés helyett az ő eszméjüket átvesszük, a Földünkön soha nem lesz gyilkos háború. A Szent Korona körül hullámoznak az Élet Kegyhelyének rezgései, amellyel a nagyhatalmak tudósai most kezdenek foglalkozni. „Ahhoz azonban, hogy a Szent-Korona körül hullámzó gondolatok valósággá váljanak, a három, 1960-as évek után született óm-jelzésű beavatottnak nagykorúvá kell lenniük. Így a „Négyfolyó” vízgyűjtő területén megtelepedett Magyar Törzsszövetséget békességgel fogják átvezetni a krisztusi idők harmadik évezredébe.  

Őseink utat mutatnak, a fény velünk van, ennél több külső segítséget nem lehet kapnunk. A többi rajtunk múlik.

 

                                                                                                                         Ibos